تهران، خیابان بخارست، خیابان هشتم، پلاک ۳، طبقه ۱
اخبار

یکی از تفاوت‌های کلیدی بین روش‌های درمانی طب سنتی در مقایسه با طب نوین، سهولت و در دسترس بودن روش‌های درمانی طب سنتی است که با سرشت و طبیعت بدن انسان نیز سازگار است.

اساس درمان در طب سنتی، مبتنی بر اصلاح تغذیه و سبک زندگی است و ارائه دستورالعمل‌هایی است که متناسب با طبیعت و مزاج هر فرد بدون اتکا به داروهای عجیب و غریب شیمیایی و حتی گیاهی، سلامت از دست رفته را به بیمار بازمی‌گرداند و در عین حال طبیب از جنبه‌های روحی و روانی بیمار خود نیز در جریان درمان غافل نیست.

اما اساس درمان در طب نوین بدون توجه به مزاج و طبیعت فرد بیمار، بر تجویز "داروهای شیمیایی" استوار است؛ داروهایی که برای بیماران با مزاج‌های مختلف بهصورت یکسان و مشابه تجویز می‌شوند و البته با عوارض و ضایعات مختلفی نیز همراه است.

اما بر اساس آموزه‌های طب سنتی، یکی از کلیدی‌ترین مبانی حفظ سلامت هر فردی و پیشگیری از ابتلا به امراض مختلف، "نحوه غذا خوردن" افراد است؛ این که انسان به‌هنگام صرف غذا، با چه سرعت و کم‌‌وکیفی غذای خود را بخورد، نقش چشمگیری در سلامت هر فرد و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف دارد.

متأسفانه امروزه، سریع غذا خوردن تبدیل به رویه غالب در اکثر افراد شده است به‌گونه‌ای که بسیاری از افراد ظرف کمتر از 10 دقیقه وعده غذایی ناهار یا شام خود را صرف می‌کنند!

باید توجه داشت که یکی از دلایل اصلی پرخوری و ابتلا به چاقی، سریع غذا خوردن است چرا که اکثر افرادی که به عادت بد و غلط سریع غذا خوردن مبتلا هستند حتماً در هر وعده غذایی بیش از نیاز روزانه خود، غذا می‌خورند یعنی سریع غذا خوردن، منجر به عدم ارسال به‌موقع پیام سیری به مغز و ادامه پروسه خوردن توسط فرد می‌شود!

اما پیامد اصلی و وخیم سریع غذا خوردن این مورد بالا که به آن اشاره کردیم، نیست!

پیامد اصلی سریع غذا خوردن که لطمات زیادی را به سلامت گوارش، کبد و قلب شما تحمیل می‌کند، "عدم جویدن کامل لقمه‌های غذاست!!"

باید به‌صورت خلاصه گفت وقتی به‌هنگام غذا خوردن،‌ فرد با آرامش و به‌صورت آهسته اقدام به صرف غذا می‌کند عملاً هر لقمه غذا بین 15 تا 20 مرتبه جویده می‌شود و وقتی هر لقمه بین 15 تا 20 مرتبه جویده شود، مقدار زیادی بزاق دهان ترشح می‌شود و غذای داخل حفره دهانی به‌صورت کامل با بزاق ترکیب می‌شود و مانند یک شیرابه رقیق وارد مری و معده می‌شود.

این یعنی شما با جویدن کامل هر لقمه، نیمی از فراید هضم کامل و صحیح غذا را در دهان و با بزاق دهان خود به انجام رسانده‌اید!!

از سوی دیگر، وقتی هر لقمه غذا به‌ اندازه کافی جویده شود (حداقل 10 مرتبه) فرصت برای ترشح بزاق کافی فراهم می‌شود و بزاقی که با غذا آمیخته می‌شود، یک معجزه‌گر تمام معنا برای هضم و جذب کامل غذا و تأمین سلامتی انسان است.

 

 

 

تماس

آدرس : تهران، خیابان بخارست (شهید احمد قصیر)، خیابان هشتم، پلاک ۳، طبقه ۱
تلفن: ۸۹۳۸۵-۲۱-۹۸+ (۳۰ خط)
ایمیل :

از جدیدترین محصولات و تخفیف های ما آگاه شوید.

ای نماد